Välkommen till min nya blogg!

Min första blogg skapade jag redan 2005 men genom åren har jag så att säga "hoppat" från blogg till blogg utan att verkligen fastna för någon. Men nu är det dags igen, för en nystart och omstart i bloggvärlden och jag hoppas på att få att det finns några därute som skulle ha ett intresse av att följa mig i min fotovardag.

För att ni ska få en inblick i vem jag är som står bakom den här bloggen (och för det mesta även bakom kameran) så tänkte jag börja mitt första inlägg med en kort presentation...

Jag heter Matilda, är född -92 och är en positiv och glad tjej som är väldigt intresserad av allt som har med fotografering, djur och hästar att göra. Att fotografera är verkligen något som jag brinner för och sedan några år tillbaka driver jag också hemsidan, www.mphotograph.se där jag inriktar mig främst på hästfotografering både privat och på olika tävlingar/evenemang.

Ridit har jag gjort sedan jag var liten, började på ridskola, fortsatte sedan med att hjälpa till på ett travstall, rida kompisars hästar och sedan ca 4 år tillbaka rider jag islandshästar (är medryttare). Islandshästen är verkligen en ras som passar mig perfekt, inte minst vad det gäller gångarterna, lynnet, viljan, energin och storleken (mycket häst att rida trots att storleken sällan går över ponnygränsen). De är helt enkelt riktigt härliga!

Min busiga tax Bessy måste också nämnas här i presentationen. En hund som har mycket egen vilja, ett stort hjärta, ställer upp mig på alla sätt och vis och älskar att åka bil, ligga i soffan och bara ta det lugnt, gå på promenader vid havet och att hoppa och göra tricks (i allafall så länge som hon får godis för det hon gör).

Nu är det nog dags att avrunda den "korta" presentationen av mig och mina intressen, har ni några frågor så är det bara att skriva en kommentar till det här inlägget!

Jag & Silfurlind - augusti 2011
Barbackabus - augusti 2011
En blogg som drivs av en positiv tjej f.92 som har ett stort intresse för hästar, hundar, fotografering och framförallt det som har med England och den brittiska kulturen att göra.

Min förkärlek för landet i sig gjorde att flyttade dit i augusti 2012 för att jobba som au pair för en härlig familj och då också ha möjligheten att uppleva det engelska livet på nära håll. Efter ett år som au pair var jag redo för nästa steg - att börja plugga, först i två terminer på svensk mark innan jag året därefter flyttade tillbaka till Oxford för vidare studier. Studentlivet varvas under helgerna med häst och hundliv på landsbygden - the best of both worlds.

Följ gärna mitt äventyr här på bloggen!

Follow