Dressyr med Copper

Copper är en utav de hästar som jag rider här i England men han är den som mer eller mindre räknas som "min". En riktig gentleman som i sin ungdom har tävlat på den allra högsta nivån inom fälttävlan och som jag har lärt mig riktigt mycket på, från att aldrig tidigare har ridit storhäst till att numera känna mer och mer hemmastadd i sadeln på en sådan är guld värt.

Tyvärr har jag dock inga nyare ridbilder på oss, utan de enda som finns är från september förra året när jag inte hade ridit honom så länge men jag kommer under våren att försöka att ta lite nya bilder så att ni får se utvecklingen från då och nu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina Copper - glad över att jag har fått chansen att lära känna denna hästen. En riktig läromästare är han verkligen!
En blogg som drivs av en positiv tjej f.92 som har ett stort intresse för hästar, hundar, fotografering och framförallt det som har med England och den brittiska kulturen att göra.

Min förkärlek för landet i sig gjorde att flyttade dit i augusti 2012 för att jobba som au pair för en härlig familj och då också ha möjligheten att uppleva det engelska livet på nära håll. Efter ett år som au pair var jag redo för nästa steg - att börja plugga, först i två terminer på svensk mark innan jag året därefter flyttade tillbaka till Oxford för vidare studier. Studentlivet varvas under helgerna med häst och hundliv på landsbygden - the best of both worlds.

Följ gärna mitt äventyr här på bloggen!

Follow