Life is the acquisition of memories

 
Det var ett tag sedan jag skrev här på bloggen nu, så tänkte att det var på tiden att göra ett inlägg. Vardagen här i Sverige flyter på fint och det går strålande med både ponnyn (bästa Boyen ♥) och skolan. Hittills så har vi hunnit med att ha två tentor, en i uttal & fonetik och en i grammatik & översättning och resultatet var väl godkänt så det var jag väldigt nöjd med. Nu är det en spänd väntan på att få veta resultatet på grammatiktentan, känns lovande i varje fall.
 
I övrigt så spenderar jag en hel del tid i stallet hos Boyen, rider och pysslar så mycket som möjligt. Nu under kvällen så blev det ett dressyrpass i ridshuset med en ponny som var i god form, riktigt pigg och framåt. Vi jobbade en del på att göra övergångar mellan gångarterna, främst mellan trav/galopp och skritt/galopp och med den energin som han hade så gick det kanon.
 
Fler bilder och mer uppdatering kommer till helgen...
En blogg som drivs av en positiv tjej f.92 som har ett stort intresse för hästar, hundar, fotografering och framförallt det som har med England och den brittiska kulturen att göra.

Min förkärlek för landet i sig gjorde att flyttade dit i augusti 2012 för att jobba som au pair för en härlig familj och då också ha möjligheten att uppleva det engelska livet på nära håll. Efter ett år som au pair var jag redo för nästa steg - att börja plugga, först i två terminer på svensk mark innan jag året därefter flyttade tillbaka till Oxford för vidare studier. Studentlivet varvas under helgerna med häst och hundliv på landsbygden - the best of both worlds.

Följ gärna mitt äventyr här på bloggen!

Follow