Kvalitetstid med busponnyn

Hur spenderar man bäst en i princip helt ledig dag? Självklart i stallet tillsammans med världens bästa ponny! I helgen har vi haft två ganska så intensiva ridpass med hoppning (som han tycker är så roligt förövrigt) ena dagen och markarbete + dressyr under den andra, så idag var Boyen verkligen värd en vilodag med mycket ompyssling och en promenad i snön runt omkring gården och dess omgivningar. En mysig men något kall promenad blev det, för nu är vintern här på riktigt...
 
Boyen provar sin nya grimma, tror att han har runt sju stycken för tillfället = roligt med variation. Men det går inte att undgå att göra ett köp när man hittar en fin lädergrimma i nyskick för bara 50 kr.
 
 Mysigt med snö!
En blogg som drivs av en positiv tjej f.92 som har ett stort intresse för hästar, hundar, fotografering och framförallt det som har med England och den brittiska kulturen att göra.

Min förkärlek för landet i sig gjorde att flyttade dit i augusti 2012 för att jobba som au pair för en härlig familj och då också ha möjligheten att uppleva det engelska livet på nära håll. Efter ett år som au pair var jag redo för nästa steg - att börja plugga, först i två terminer på svensk mark innan jag året därefter flyttade tillbaka till Oxford för vidare studier. Studentlivet varvas under helgerna med häst och hundliv på landsbygden - the best of both worlds.

Följ gärna mitt äventyr här på bloggen!

Follow