Föralltid älskad, förevigt saknad ♥ Bessy

Föralltid älskad, förevigt saknad
 
♥ Bessy ♥
2001 - 2012

"Would you know my name 
If I saw you in heaven? 
Would you feel the same 
If I saw you in heaven? 
I must be strong and carry on 
Cause I know I don't belong here in heaven..."


Världens finaste hund som togs ifrån oss allt för tidigt (under tisdagsmorgonen). Jag skulle kunna skriva så mycket om vad hon betyder för mig men det behövs egentligen inga ord, utan det är redan underförstått. Det har varit en tuff dag med mycket saknad men min värdfamilj har varit helt underbar och stöttande och mina värdhundar har också förstått att jag har varit ledsen och har betett sig därefter = examplariskt och velat muntra upp mig så gott det går...

 
Det som gör mest ont för min del är att jag aldrig fick chansen att säga farväl på riktigt, krama om henne en sista gång och verkligen få ett avslut - att få vara med och hjälpa henne på slutet när hon behövde det som mest. Men jag tror innerst inne att hon på sitt hundvis förstod varför jag inte var hemma och på hur mycket jag älskade och älskar henne.
 
Kort sagt - saknaden är obeskrivlig och det finns ingen, absolut ingen som kan ersätta.. Hon var "the one and only". 
 
Tack för de 11 hittills bästa åren av mitt liv! 
 
(som ni säkert förstår så har jag ingen motivation att blogga om livet här i England som jag hade tänkt eller lägga upp bilder från de senaste dagarnas äventyr, bland i Oxford utan det är något som får komma senare om några dagar när jag känner att jag orkar...)
En blogg som drivs av en positiv tjej f.92 som har ett stort intresse för hästar, hundar, fotografering och framförallt det som har med England och den brittiska kulturen att göra.

Min förkärlek för landet i sig gjorde att flyttade dit i augusti 2012 för att jobba som au pair för en härlig familj och då också ha möjligheten att uppleva det engelska livet på nära håll. Efter ett år som au pair var jag redo för nästa steg - att börja plugga, först i två terminer på svensk mark innan jag året därefter flyttade tillbaka till Oxford för vidare studier. Studentlivet varvas under helgerna med häst och hundliv på landsbygden - the best of both worlds.

Följ gärna mitt äventyr här på bloggen!

Follow