Söta Sylvie

I fyra månader hade jag hand om en av de sötaste och snällaste valpar som jag hittills har träffat, lilla labradoren Sylvie som är omtyckt både bland alla hundarna och människorna på gården. Under min tid där så tog jag såklart en hel del bilder på henne och ett urval av dessa från de sista månaderna går att se nedan. I oktober får jag träffa henne igen och det ska bli roligt att se hur hon har utvecklats sedan sist, något som jag verkligen ser framemot!
 
14 juni - drygt 2 månader gammal
 
 
7 juli - Nästan 3 månader gammal
 
14 augusti - Drygt fyra månader gammal
 
 
 
Bus med Oscar - 14 augusti
En blogg som drivs av en positiv tjej f.92 som har ett stort intresse för hästar, hundar, fotografering och framförallt det som har med England och den brittiska kulturen att göra.

Min förkärlek för landet i sig gjorde att flyttade dit i augusti 2012 för att jobba som au pair för en härlig familj och då också ha möjligheten att uppleva det engelska livet på nära håll. Efter ett år som au pair var jag redo för nästa steg - att börja plugga, först i två terminer på svensk mark innan jag året därefter flyttade tillbaka till Oxford för vidare studier. Studentlivet varvas under helgerna med häst och hundliv på landsbygden - the best of both worlds.

Följ gärna mitt äventyr här på bloggen!

Follow