Toppenhelg med Eve

Nu i helgen (torsdag-söndag) så har Eve varit på besök här i England och det hela var såklart toppen, inte minst för att det var så pass länge sedan som vi träffades senast. Vi hann med en hel del roligt under de här dagarna, började med Highclere Castle (dit jag åkte på egen hand innan flyget kom till Heathrow), sedan fortsatte det med Oxford där vi bland annat besökte Christ Church College (en av inspelningsplatserna för Harry Potter), tog oss en tur upp i Carfax Tower och tittade på den vackra utsikten samt en promenad genom Christ Church Meadows m.m. 
 
Lördagen spenderades sedan i London där vi hann med att turista en hel del, besöka de klassiska sightseeingmålen såsom Big Ben, Houses of Parliament and Buckingham Palace samt ta en shopprunda på Primark. 
 
Blenheim Palace (mitt favoritpalats som dessutom är känt för att vara platsen där Winston Churchill föddes) och Thame var destinationerna för söndagens utflykter och jag tror nog att Eve var minst lika nöjd med besöket som jag var. Kort och gott så var det en toppen weekend, trots min envisa förkylning som inte riktigt ville ge med sig. 
 
Kameran användes också flitigt, men än så länge har jag inte haft tid att börja att redigera några bilder så bjuder på ett gäng somriga bilder från en kvällspromenad för ungefär två veckor sedan. 
 
 
 
 
 
 
 
En blogg som drivs av en positiv tjej f.92 som har ett stort intresse för hästar, hundar, fotografering och framförallt det som har med England och den brittiska kulturen att göra.

Min förkärlek för landet i sig gjorde att flyttade dit i augusti 2012 för att jobba som au pair för en härlig familj och då också ha möjligheten att uppleva det engelska livet på nära håll. Efter ett år som au pair var jag redo för nästa steg - att börja plugga, först i två terminer på svensk mark innan jag året därefter flyttade tillbaka till Oxford för vidare studier. Studentlivet varvas under helgerna med häst och hundliv på landsbygden - the best of both worlds.

Följ gärna mitt äventyr här på bloggen!

Follow