Nytt utseende

Nu såhär till sommaren så kändes det som en bra idé att låta bloggen få sig en uppfräschning, i form av en ny design som är gjord av duktiga Yrsa. Jag är verkligen riktigt nöjd med det nya utseendet och hoppas att ni också kommer att tycka om det. Det är alltid roligt med lite nytt vad det gäller bloggen, speciellt nu när tanken är att jag ska börja med mer regelbunda uppdateringar, både inför och efter flytten till älskade England.

En blogg som drivs av en positiv tjej f.92 som har ett stort intresse för hästar, hundar, fotografering och framförallt det som har med England och den brittiska kulturen att göra.

Min förkärlek för landet i sig gjorde att flyttade dit i augusti 2012 för att jobba som au pair för en härlig familj och då också ha möjligheten att uppleva det engelska livet på nära håll. Efter ett år som au pair var jag redo för nästa steg - att börja plugga, först i två terminer på svensk mark innan jag året därefter flyttade tillbaka till Oxford för vidare studier. Studentlivet varvas under helgerna med häst och hundliv på landsbygden - the best of both worlds.

Följ gärna mitt äventyr här på bloggen!

Follow