Oxfordian memories

Som bekant så är torsdagar så kallade "Throwback Thursdays", en dag när det är fritt fram att ladda upp gamla bilder och vara nostalgisk över gamla minnen. Något som passar extra bra idag när jag för andra dagen i rad ägnar det mesta av dygnets timmar till att skriva, skriva och skriva lite mer på uppsatserna som ska vara inlämnade under slutet av nästa vecka. Som tur är så är det May Morning imorgon, en av de största händelserna under året här i Oxford och det kommer att firas ordentligt med vacker körsång från Magdalen Tower klockan 6 på morgonen och sedan fortsätter det med festligt firande under förmiddagen. Detta är något som helt klart planerar att vara med om innan jag åker iväg till skolan för dagens föreläsning.
 
May Morning har jag bara upplevt en gång tidigare för två år sedan (se bilderna nedan) och det var verkligen en speciell upplevelse som jag gärna är med om igen...
 
En blogg som drivs av en positiv tjej f.92 som har ett stort intresse för hästar, hundar, fotografering och framförallt det som har med England och den brittiska kulturen att göra.

Min förkärlek för landet i sig gjorde att flyttade dit i augusti 2012 för att jobba som au pair för en härlig familj och då också ha möjligheten att uppleva det engelska livet på nära håll. Efter ett år som au pair var jag redo för nästa steg - att börja plugga, först i två terminer på svensk mark innan jag året därefter flyttade tillbaka till Oxford för vidare studier. Studentlivet varvas under helgerna med häst och hundliv på landsbygden - the best of both worlds.

Följ gärna mitt äventyr här på bloggen!

Follow