29 februari - En ovanlig och lycklig dag

Känslan av att sitta på hennes rygg igen efter fyra hela månader, för det var nämligen i oktober som det var sista gången jag red Sillen... I slutet av året så blev hon halt och den troligaste förklaringen till det är nog att hon har fått en spark i hagen som har träffat illa, riktigt oturligt nog. Så nu har hon vilat ganska länge och förra helgen var det dags att sätta igång henne försiktigt igen med 15 minuters helt kravlös skritt på lösa tyglar. 

Än så länge har det gått riktigt bra och hon har skrittat rent och fint, så nu håller vi tummarna för att hon ska hålla sig frisk så att vi så småningom även kunna utöka träningen med skritt utanför banan och ge oss ut mer i skogen. 

Det roliga med Sillen är att det verkligen märks att hon har saknat att bli riktigt riden och ompysslad, för hon kommer glatt fram i hagen och vill komma in, står som ett ljus i stallgången och myser och gnäggar åt både människor och hästar ibland. Fina tjejen! <3

En blogg som drivs av en positiv tjej f.92 som har ett stort intresse för hästar, hundar, fotografering och framförallt det som har med England och den brittiska kulturen att göra.

Min förkärlek för landet i sig gjorde att flyttade dit i augusti 2012 för att jobba som au pair för en härlig familj och då också ha möjligheten att uppleva det engelska livet på nära håll. Efter ett år som au pair var jag redo för nästa steg - att börja plugga, först i två terminer på svensk mark innan jag året därefter flyttade tillbaka till Oxford för vidare studier. Studentlivet varvas under helgerna med häst och hundliv på landsbygden - the best of both worlds.

Följ gärna mitt äventyr här på bloggen!

Follow